ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Η LASERMARK ΕΙΝΑΙ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Κ.Π.Υ
.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ


 

 

   
   
 

Προφίλ:
Η LaserMark παρέχει υψηλές υπηρεσίες χάραξης Laser, κοπής Laser και αποτύπωσης-εκτύπωσης, σε μια διευρυνόμενη ποικιλία διαφορετικών υλικών.
Το άριστο των αποτελεσμάτων εγγυάται η τεχνογνωσία των στελεχών μας και επισφραγίζεται από την 15ετή τους εμπειρία στην τεχνολογία laser.
Εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ανταγωνιστικές μας τιμές, πλεονεκτούμε στην απλοποίηση και απαλλαγή των πελατών - συνεργατών μας από σύνθετες και χρονοβόρες διαδικασίες, μέσα από ένα πρωτοποριακό σύστημα εξυπηρέτησης.
Η απόλυτη τεχνογνωσία που έχουμε κατακτήσει μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε νέα πρόκληση σε μεθόδους και υλικά, ανεξαρτήτως συνθέσεων και μορφολογιών.Στόχοι της επιχείρησης

Η LaserMark είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στην παροχή υπηρεσιών μεταποίησης με χάραξη Laser στους χώρους της διαφήμισης, της διακόσμησης, της επισήμανσης, του τουρισμού, της βιομηχανίας κ.ά.
Σκοπός της είναι να αναβαθμίσει την παροχή μεταποιητικών υπηρεσιών (Χάραξη, Αποτύπωση, Εκτύπωση), εισάγοντας καινοτόμες μεθόδους και λύσεις, με τη χρησιμοποίηση μηχανημάτων εξελιγμένης τεχνολογίας.


Τεχνολογία

Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών εξασφαλίζει στους πελάτες μας την απόλυτη ικανοποίηση κάθε απαίτησης η ανάγκης τους, προσφέροντας:
Ανεξίτηλη χάραξη Laser, αποτύπωση-εκτύπωση και κοπή σε διάφορα υλικά και αντικείμενα με σύγχρονες διατάξεις laser ND-YAG & CO2.
Ψηφιακή εξάχρωμη εκτύπωση σε διάφορα υλικά και αντικείμενα
.


Περιοχές Εφαρμογών
Τη διαρκή σας διαφήμιση, προβολή, υπενθύμιση, επισήμανση, διακοσμητική και αισθητική παρέμβαση, σας την προσφέρουμε στους παρακάτω χώρους εφαρμογών, τα υλικά ή τα αντικείμενα:
-Διαφήμιση: Χάραξη Laser σε στυλό, μπρελόκ, είδη γραφικών, άλλα είδη επαγγελματικών δώρων.
-Βιομηχανία: Χάραξη Laser σε προσόψεις μηχανημάτων, bar codes, μεταλλικά εξαρτήματα.
-Διακόσμηση: Χάραξη Laser σε αποτυπώσεις/χαράξεις σε τζάμι, καθρέπτες, πινακίδες.
-Επισήμανση: Χάραξη Laser τεχνικών στοιχείων, σειριακοί αριθμοί παραγωγής, ενώτια για κτηνοτροφικές μονάδες, χειρουργικά εργαλεία.
-Αργυροχοΐα /Χρυσοχοΐα: Χάραξη Laser σε υλικά από ασήμι ή χρυσό.
-Τουρισμός: Χάραξη Laser σε διακοσμητικά, είδη από πέτρα, γυαλί, ξύλο, και πλαστικό, εικόνες και φωτογραφίες σε πορσελάνη, μάρμαρο, καμβά, μουσαμά, κεραμικά.


 
***
***
***
***
Για να μπορέσετε να δείτε σωστά την ιστοσελίδα πατήστε εδώ για να κατεβάσετε δωρεάν το flash player